Servicios

Qué me ofrece Sicalipsis?
Per què conformar-se amb una mica podent tenir-ho tot?  A Sicalipsis t’oferim un servei integral d’imatge: disseny gràfic, fotografia, multimèdia i vídeo.
Som un equip de professionals, cada un especialitzat amb el seu àmbit, amb una àmplia experiència, que podem cobrir qualsevol demanda de serveis visuals, tant per particulars com per empreses.
A més dels serveis d’imatge, a Sicalipsis podem assessorar-te i contribuir a què el teu producte tingui l’enfoc adequat.
A continuació, et convidem a conèixer amb més profunditat els serveis que t’oferim.

disseny-grafic

Qué servicios me ofrece Sicalipsis en diseño gráfico?
Gràcies a un bon servei de disseny gràfic es pot aconseguir que una empresa es desmarqui de la competència o que un projecte personal sigui únic i amb un acabat professional.
Existeixen infinitat d’aplicacions. Resumint, es podria dir que els serveis de disseny gràfic que t’ofereix Sicalipsis són totes aquelles coses susceptibles de ser impreses, sense limitacions de format ni de volum del projecte, des d’un logotip a un llibre, d’una samarreta a un packag­ing; i altres serveis com ara iconografia, il·lustració 3D, etc.
Un grafisme adequat millorarà l’aspecte d’una empresa, cosa que, comprovat pels nostres clients, es tradueix directament en un increment de les vendes.
Escollir un servei professional com el que t’ofereix Sicalipsis és sempre una inversió.

FOTO-OK

Qué servicio me ofrece Sicalipsis en fotografía?
A Sicalipsis no hem de recórrer a tercers o a imatges en stock perquè tenim el nostre propi departament de fotografia. Això vol dir que aquells que contractin un servei de disseny gràfic o multimèdia no hauran de preocupar-se per com aconseguir les fotografies.
A Sicalipsis ens esforcem perquè ho tinguis fàcil.
Però el servei de fotografia de Sicalipsis no només està enfocat a complementar als altres departaments, sinó que, com la resta, també pot ser independent, oferint-te així la possibilitat de cobrir necessitats visuals com ara el reportatge social o qualsevol altre projecte personal o professional.

video

Qué me ofrece el servicio de vídeo de Sicalipsis?
A Sicalipsis t’oferim la possibilitat d’expressar-te amb el mitjà audiovisual, amb un servei de filmació i post-producció professional i de la qualitat que la teva empresa o els teus projectes personals requereixin.
Tenim experiència en l’àmbit publicitari i l’educacional, així com en reportatge (ja sigui social o corporatiu).
Gràcies al nostre servei de vídeo, el teu producte podrà ser exhibit tant en televisió com en sales de cinema o bé distribuït en DVD i combinat amb el nostre servei de multimèdia, fins i tot podràs penjar els teus vídeos a la web.
Sorprèn a tothom amb un DVD, amb un anunci… fes un pas més enllà i comprova el que pots aconseguir.

multimedia-ok

¿Qué servicios multimedia me ofrece Sicalipsis?
Els serveis multimèdia en els que Sicalipsis s’ha especialitzat són el disseny 3D, disseny gràfic d’interfícies d’usuari i la creació de DVD’s i CD’s interactius (idonis per presentacions d’empresa, campanyes, promocions…).
Pel què fa al mitjà més popular de multimèdia, és a dir, el disseny web, Sicalipsis desenvolupa dissenys 100% personalitzats i conceptualitzats segons el client i la seva línia de negoci. Tenim una àmplia experiència tant en webs corporatives com personals i portafolis com en la creació de banners publicitaris.
Les webs de Sicalipsis utilitzen les tecnologies que millor s’ajusten als teus serveis, fàcilment actualitzables mitjançant l’ús de back office i amb la possibilitat d’integració de 3D, vídeo, música, jocs en flash, etc., així com del posicionament de la teva web en els principals buscadors. També podem encarregar-nos del servei de hosting (registre de domini, espai web…).